Ha egy szupermodellen is vannak striák, rajtad is nyugodtan lehetnek

Ashley Graham nem szokványos modell nem szokványos terhességi képet közölt magáról a héten az Instagramon. Direkt nem írom, hogy „plus size”, mert az amerikai modell több alkalommal is nemtetszését fejezte ki a lekezelő megnevezés kapcsán. A 31 éves példakép kislányok és nők millióinak segít elfogadni alakjukat, testpozitív aktivistaként szerencsére terhesség-posztja is a normalitás irányába mozdult el.

 

View this post on Instagram

 

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Graham-ot jelenleg 9 millión követik a közösségi felületen, ez a fotója négy nap alatt 1.2 millió szívecskét zsebelt be. Az „ugyanaz, ugyanaz, de egy kicsit más” feliratú fotóhoz érkezett hozzászólásokban a követők megköszönték a modell bátorságát és transzparenciáját. A terhességi csíkokat és puha zsírpárnákat, a hormonális változások nyomait megmutatni egy ekkora rajongótáborral rendelkező hírességnek azért is fontos, mert még mindig rengeteg instafiók vonultat fel irreálisan összeszedett és retusált anyukákat. Az influencer kismamák, akik fényes hajjal, teljes sminkben, tökéletesre festett körmökkel szelfiznek, a valóság vékony szeletét képezik.

A terhesség, a szülés és a postpartum vágatlan verzióját ragadja meg a stopcensoringmotherhood fiók is. Az anyaság sokféle pillanatát rögzítve a fotók és rövid videók azok számára lesznek a legizgalmasabbak, akik szeretik a nyers valóságot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 4th Trimester Bodies Project (@stopcensoringmotherhood) on

Szülés- és testpozitív magyar instafelhasználók után kutatva bukkantam rá a természetes szülést tematizáló naturalbabybirth oldalra, ahol számos izgalmas szüléstörténetet olvashattam, így ezt is szívesen ajánlom követésre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natural Baby Birth (@naturalbabybirth) on

Ha ismertek olyan oldalakat a témában, amelyeket szívesen követtek, osszátok meg velünk a hozzászólásokban! Addig is szép striákos napot kívánunk mindenkinek!

 

View this post on Instagram

 

Can’t wait to meet you🖤

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Comments