Demi Moore elárulta, hogy 15 évesen megerőszakolták

Demi Moore a Good Morning America televíziós műsorban mondta el, hogy 15 éves lányként, anyja tudtával, saját lakásukon erőszakolta meg egy férfi. Moore anyja, aki alkoholista volt és 1998-ban elhunyt, állítólag 500 dollárt fogadott el a férfitól.

Az 56 éves színész Diane Sawyerrel beszélgetett a reggeli show-ban, ahol a Inside Out című memoárját ismertette. Moore elmondta: az incidens napján hazaérkezve egy idősebb férfit talált otthonukban, anyja egyik ismerősét. Miután a férfi megerőszakolta, azt mondta a tinédzserkorú Moore-nak, hogy az anyja eladta őt neki. Moore a könyvében így ír:

„Erőszak volt. És egy lesújtó árulás, amelyet a férfi kegyetlen kérdése leplezett le: milyen érzés, hogy az anyád 500 dollárért prostituált?”

Moore elmondása szerint tindézserkorában anyja magával vitte bárokba, hogy a férfiak felfigyeljenek rá. Arra a kérdésre válaszolva, hogy elhitte-e a férfi állítását, Moore így felelt: „A szívem mélyén, azt hiszem, nem. Nem gondolom, hogy egy egyértelmű üzletkötés volt. De attól még a kezére adott, és kitett az ártalomnak.”

Moore memoárját anyjának, három lányának, és ex-férjének, Bruce Willis-nek ajánlotta.

(The Guardian, hírszerk.)

Fotó: The Cheat Sheet

Comments